Cuinera HoefmanResultaat10-2

In 2002 ben ik begonnen met het maken van mijn eigen sieraden, voornamelijk met zilver. Mijn werkruimte is uitgerust met allerlei apparatuur, materiaal en gereedschappen om de sieraden te maken. Aangezien ik zelf genoeg sieraden heb om te dragen maak ik sinds 2009 ook sieraden voor anderen. Vaak gebaseerd op de ontwerpen die op deze site te vinden zijn, maar met de unieke inbreng van degene voor wie ik ze maak.

De materialen die ik gebruik zijn in de loop van de tijd uitgebreid en het is interessant om met andere materialen, zoals titanium, edelstaal en goud te experimenteren. Ook heb ik de mogelijkheden van Art Clay Silver ontdekt. Daarnaast kan er gecombineerd worden met niet edele metalen, hars, perspex en andere materialen. Naar individuele wens is er een scala aan gefaceteerde (edel)stenen, cabochons en andere soorten stenen te gebruiken. U zult daarom een diversiteit aan ontwerpen vinden op deze site.

Laat u inspireren door hetgeen wat u hier ziet!

Mocht u vragen hebben dan kunt contact opnemen via info@sieraadaanhuis.nl of bellen met 06-83 989 224

 

facebook